Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Pitatoast met knoflook en kruiden

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas     
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 145 keer bekeken


Ingredienten

  1 teentje knoflook, uitgeperst
  2 eetlepels olijfolie
  zout
  1 eetlepel peterselie, fijngehakt
  2 pitabroodjes
  versgemalen zwarte peper
  1 theelepel geraspt citroenschil

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Roer in een kommetje de olie, knoflook en citroenschil door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Verhit de grillpan. Snij de pitabroodjes horizontaal doormidden en maak ze voorzichtig open. Snij elk stuk in drie repen. Leg ze op de grill en gril ze aan een kant in 1 tot 2 minuten goudbruin. Keer ze om en besprenkel ze met de knoflook-citroenolie: gril ze nog een minuutje tot ze knapperig en goudbruin zijn. Bestrooi ze met de peterselie en dien direct op.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl