Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Tortillachips met mangosalsa

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas
Keuken: Mexicaans
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 29 keer bekeken


Ingredienten

  1 niet te rijpe mango
  2 eetlepels fijngehakte peterselie
  2 eetlepels fijngehakte koriander
  1 zak tortillachips
  2 eetlepels olijfolie
  sap van 1/2 citroen
  1 rode Spaanse peper
  zout

Bereidingswijze

Schil de mango en snij het vruchtvlees in plakken van de pit. Snij het vruchtvlees eerst in reepjes en daarna in piepkleine blokjes. Snipper het pepertje zonder de zaadjes en zaadlijsten. Schep in een kom de mangoblokjes, het pepertje, de koriander, de peterselie, het zout, het citroensap en de olie door elkaar en laat afgedekt op kamertemperatuur een uurtje rusten. Schep voor het serveren nog een keer goed door en serveer met de tortillachips.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl