Categorie AardappelbijgerechtenDesserts Eenpans en Ovengerechten Groente- en bijgerechten Hapjes en tapas Hartige taarten Hoofdger. Lamsvlees Hoofdger. Rundvlees Hoofdger. Varkensvlees Hoofdger. Wild en gevogelte Hoofdgerechten Kip Hoofdgerechten Vegetarisch Hoofdgerechten Vis Lunch Maaltijdsalades Ontbijt Pasta Pizza Risotto Sauzen en boters Smoothies en shakes Soepen Taart en gebak Voorgerechten met vis Voorgerechten met vlees Voorgerechten vegetarisch Keuken FransFusion Grieks Hollands Indiaas Indisch Italiaans Japans Marokkaans Middenoosten Mexicaans Spaans Thais Overig KookMetSmaak op FacebookHandig: Recept insturen Links Beginpagina |
Gekaramelliseerde chorizo (Chorizo caramelizado) Indiener:Categorie : Hapjes en tapas Keuken: Spaans Rating : 4.0 Hits : dit recept is 25 keer bekeken
Bereidingswijze Snij de chorizo in grove plakjes. Doe ze met een scheutje olijfolie in een hete pan en bak ze 4 minuten. Als de chorizo goudbruin en krokant begint te worden kan de knoflook toegevoegd worden. Laat ze een minuut meebakken. Haal de pan van het vuur en schep de sherryazijn en de honing er door. Zet de pan terug op het vuur om alles te laten karamelliseren. Schep alles in een schaal en schenk de saus uit de pan erover. Garneer met de peterselie en serveer met brood.
|
website: netsail.nl