Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Crispy kipnuggets met pittige dip

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 213 keer bekeken


Ingredienten

  50 gram bloem
  110 gram bolognese chips
  400 gram scharrelkipfilet
  2 theelepels srirachasaus (hot chilisaus)
  6 eetlepels mayonaise
  1 1/2 eetlepel ketchup
  1 ei

Bereidingswijze

Nodig: een deegroller en bakpapier. Voor 20 stuks: Snij de kipfilet in ongeveer 10 stukjes. Doe de chips in een plastic zak en rol met de deegroller tot kruimels. Doe de chips en bloem elk in een diep bord en roer het ei los in een derde diep bord. Haal de kip eerst door de bloem, vervolgens door het ei en als laatste door de chips. Verdeel over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 15 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Meng ondertussen de ketchup met de mayonaise en srirachasaus. Serveer de dip met de kipnuggets.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl