Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Borlottibonen met paddestoelen en marjoraan

Indiener:
Categorie : Hoofdgerechten Vegetarisch
Keuken: Italiaans
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 84 keer bekeken


Ingredienten

  250 gram borlottibonen gedroogd
  1 radicchio in reepjes, of rucola
  2 theelepels marjoraan
  knoflook, gehakt
  olijfolie
  600 gram paddestoelenmix
  peper en zout
  cognac (optioneel)
  3 dl room

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Week de gedroogde bonen 12 uur in ruim water en spoel ze af. Kook de bonen vervolgens 3 kwartier in gezouten water en giet af. Snij de paddestoelen in niet al te kleine stukken en bak ze in een ruime scheut olie. Fruit de knoflook en marjoraan even mee en blus af met een scheutje cognac (optioneel). Schep de bonen erdoor en schenk de room erbij. Kruid naar smaak met peper en zout en laat nog even pruttelen. Leg een handje radicchio of rucola op de borden en schep de bonen erop.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl