Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Mini saucijzenbroodjes

Indiener:
Categorie : Hapjes en tapas
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 231 keer bekeken


Ingredienten

  1 1/2 eetlepel venkelzaad
  1 ei
  4 braadworsten
  270 gram vers bladerdeeg (rol)

Bereidingswijze

Voor 30 stuks Verwarm de oven voor op 200 graden. Rol het bladerdeeg uit met het bakpapier aan de onderkant. Leg met het papier op een bakplaat. Halveer het bladerdeeg in de lengte. Verwijder het vel van de worsten. Leg op elk stuk bladerdeeg, net naast het midden, in de lengte 2 worsten. Vouw de lange kant van het deeg over heet worstvlees. Druk aan met je vingers of een vork. Splits het ei en klop de eidooier los (het eiwit wordt niet gebruikt). Bestrijk het bladerdeeg ermee. Snij elke rol in 15 stukjes, verdeel ze over het bakpapier en bstrooi met het venkelzaad. Bak de saucijzenbroodjes in 20-25 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar. Serveer warm, lauw of op kamertemperatuur.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl