Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Pomme fondantes

Indiener:
Categorie : Aardappelbijgerechten     
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 87 keer bekeken


Ingredienten

  250 ml groentenbouillon
  50 gram roomboter
  800 gram kleine vastkokende aardappelen
  fijngehakte peterselie

Bereidingswijze

Voor 4 personen Schil de aardappelen. Halveer ze en snij van de bolle kant een plakje zodat de aardappelen goed blijven liggen. Smelt in een ruime pan met dikke boter de roomboter. Leg de aardappelen op de bolle kant in de pan. Bak ze afgedekt 10 minuten op heel laag vuur. Keer ze dan voorzichtig om. Schenk de bouillon in de pan zodat de aardappelen tot de helft bedekt zijn. Stoof nog 10-15 minuten. Bestrooi met de peterselie en eventueel wat peper.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl