Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Malse biefstuk met chocolade-balsamicosaus

Indiener:
Categorie : Hoofdger. Rundvlees
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 199 keer bekeken


Ingredienten

  4 biefstukken
  25 gram roomboter
  150 ml runderbouillon
  3 eetlepels balsamicoazijn
  1 mespunt kaneel
  1 ui, in dunne partjes
  2 eetlepels olijfolie
  1 eetlepel bieslook, grofgehakt
  1 1/2 eetlepel bloemenhoning
  20 gram smeltchocolade puur

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Verhit in een steelpan 1 eetlepel olijfolie en fruit de ui 3 minuten zonder te laten kleuren. Voeg de kaneel en de balsamicoazijn toe en breng aan de kook. Schenk de bouillon erbij en neem de pan van het vuur. Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olijfolie en de boter. Bestrooi de biefstukken met zout en peper en bak ze 2-3 minuten per kant bruin en van binnen rosť of naar wens gaar. Laat het vlees verpakt in aluminiumfolie 5 minuten rusten. Schenk de saus uit de steelpan bij het bakvet van de biefstuk en breng tegen de kook aan. Voeg de chocolade en de honing toe en neem de pan van het vuur. Laat de chocolade al roerend smelten en breng de saus op smaak met peper. Snij de biefstuk in plakjes, schep de saus erover en bestrooi met bieslook.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl