Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Appelmoes

Indiener:
Categorie : Groente- en bijgerechten     
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 84 keer bekeken


Ingredienten

  1 eetlepel suiker
  1 citroen
  1 kg appels (liefst goudreinette)
  1 theelepel kaneel

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Schil de appels, snij ze in vieren en haal het klokhuis eruit. Snij de parten in kleine stukjes. Snij de citroen doormidden en pers 1 citroenhelft uit. Doe de appelstukjes samen met 100 ml water, 1 eetlepel citroensap, de suiker en kaneel in een grote pan en breng aan de kook. Draai het vuur laag, zet de deksel schuin op de pan en laat 15 minuten zachtjes koken. Roer af en toe. Zet het vuur uit en laat afkoelen. Als je een gladde appelmoes wilt pureer de appelmoes dan met een staafmixer.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl