Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Saucijzenbroodjes met appel

Indiener: Petra
Categorie : Hartige taarten
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 164 keer bekeken


Ingredienten

  1 appel (liefst royal gala), fijngesneden
  1 prei, in zeer dunne ringen
  500 gram varkensgehakt
  1 ei, geklopt
  500 gram bladerdeeg
  1 theelepel mosterdzaad
  4 takjes tijm

Bereidingswijze

Voor 6 stuks Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng het gehakt met de prei, appel, tijm en de mosterdzaadjes. Rol het bladerdeeg uit tot een plak van ongeveer 30 bij 34 cm en 1 cm dik. Halveer de deegplak in de lengte en leg een lange rol gehakt in het midden op elke helft. Bestrijk de randen van het deeg met ei, rol het dan om het gehakt en druk het dicht. Snij elke rol in 3 korte rollen. Kerf de bovenkant diagonaal in en bak de sauzijnbroodjes in ongeveer 20 minuten bruin en gaar.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl