Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Cracker van oude kaas met gemarineerde aardbeien

Indiener: Petra
Categorie : Voorgerechten vegetarisch
Keuken: Hollands
Rating : 4.0
Hits : dit recept is 142 keer bekeken


Ingredienten

  mespunt geraspte sinaasappelschil
  1 eetlepel maan- of sesamzaad
  150 gram Hollandse aardbeien
  1 theelepel balsamicoazijn
  1 theelepel vloeibare honing
  100 gram oude kaas, fijngeraspt
  peper
  1 takje verse tijm, alleen de blaadjes
  enkele druppels sinaasappelsap

Bereidingswijze

Nodig: bakplaat met bakpapier Voor 4 personen. Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng de kaas met de zaadjes en wat peper. Schep 8 kleine hoopjes van dit mengsel op het bakpapier. Bak de kaas ongeveer 5 minuten in het midden van de oven. Laat buiten de oven afkoelen en hard worden op het bakpapier. Verwijder intussen de kroontjes van de aardbeien en snij ze in vieren. Meng de aardbeien met de overige ingrediŽnten en doe er wat peper over. Verdeel over 4 bordjes met de crackers ertussen.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl