Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Pittige gazpacho met watermeloen

Indiener: Petra
Categorie : Soepen     
Keuken:
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 125 keer bekeken


Ingredienten

  1/2 komkommer, in stukken
  250 gram tomaten, in blokjes
  250 gram watermeloen, pitten verwijderd, in blokjes
  1 theelepel balsamicoazijn
  handje verse basilicum
  3 eetlepels olijfolie
  80 gram feta, verkruimeld
  zout en peper
  1 rode peper, in plakjes
  1 teentje knoflook, in plakjes

Bereidingswijze

Voor 4 personen. Mix de watermeloen (hou een paar blokjes apart voor de garnering), tomaten, komkommer, knoflook, rode peper, balsamicoazijn, basilicum, olijfolie en 50 ml water in een blender tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper en laat minimaal 2 uur koelen in de koelkast. Serveer de soep in glaasjes met de overgebleven watermeloen blokjes en strooi er wat feta over.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl