Home | Handig | Zoek | Recept insturen | Contact     voeg toe aan favorieten

Categorie

Aardappelbijgerechten
Desserts
Eenpans en Ovengerechten
Groente- en bijgerechten
Hapjes en tapas
Hartige taarten
Hoofdger. Lamsvlees
Hoofdger. Rundvlees
Hoofdger. Varkensvlees
Hoofdger. Wild en gevogelte
Hoofdgerechten Kip
Hoofdgerechten Vegetarisch
Hoofdgerechten Vis
Lunch
Maaltijdsalades
Ontbijt
Pasta
Pizza
Risotto
Sauzen en boters
Smoothies en shakes
Soepen
Taart en gebak
Voorgerechten met vis
Voorgerechten met vlees
Voorgerechten vegetarisch

Keuken

Frans
Fusion
Grieks
Hollands
Indiaas
Indisch
Italiaans
Japans
Marokkaans
Middenoosten
Mexicaans
Spaans
Thais

Overig

KookMetSmaak op Facebook
Handig:
Recept insturen
Links
Beginpagina

Komkommerraita

Indiener: Petra
Categorie : Groente- en bijgerechten     
Keuken: Indiaas
Rating : nog niet beoordeeld
Hits : dit recept is 197 keer bekeken


Ingredienten

  2 theelepels korianderzaad
  1 eetlepel olie
  1/2 rode peper
  evt. zout
  300 ml Griekse yoghurt
  1 komkommer
  1 theelepel garam marsala

Bereidingswijze

Nodig: een schone theedoek. Voor 4 personen. Verwijder de zaadjes van de rooie peper en hak de peper fijn. Verhit de olie in een pan en bak er het korianderzaad ca. 5 minuten op middelhoog vuur in. Voeg de rode peper en de garam marsala toe en verwarm nog ca. 2 minuten. Schil de komkommer en rasp hem grof. Bestrooi de komkommer met zout en leg heem op een schone theedoek. Vouw de doek dicht en knijp het vocht uit de komkommer. Meng de komkommer met de yoghurt en het specerijen-oliemengsel. Breng eventueel op smaak met zout en peper.

Ga naar printversie

E-mail dit recept naar een kennis
Jouw e-mailadres :
E-mailadres kennis :


Wat vind je van dit recept?

subliem

erg lekker

goed te eten

matig

niet lekker






website: netsail.nl